Άρωμα Χριστουγέννων στους δρόμους του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Οι φιλαρμονικές έψαλλαν τα κάλαντα στους δημότες

0

Με γνωστούς γιορτινούς ρυθμούς από τις δημοτικές φιλαρμονικές που ξυπνούν τις παιδικές μας μνήμες πλημμύρισαν και φέτος οι δρόμοι, οι γειτονιές και οι πλατείες του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη την παραμονή των Χριστουγέννων.
Το «Καλήν Ημέρα Άρχοντες» έψαλαν από νωρίς το πρωί στο δημαρχείο Πυλαίας – Χορτιάτη μαθητές σχολείων της περιοχής, ενώ οι φιλαρμονικές του δήμου ερμήνευσαν τα κάλαντα και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους κεντρικούς δρόμους του Πανοράματος, του Ασβεστοχωρίου, της Πυλαίας και στο Πάρκο μαθητή στα Κωνσταντινουπολίτικα ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.
Στο πνεύμα των Άγιων Ημερών και το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη: «Σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές, διατηρούμε την αισιοδοξία και την πίστη μας στις ανθρώπινες, διαχρονικές αξίες. Η κρίση μπορεί να γεννάει προβλήματα, αλλά παράλληλα μας δίνει την ευκαιρία ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, να αναπτύξουμε την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και την ευαισθησία μας. Στρέφουμε το βλέμμα, την έννοια και το μυαλό μας προς το συνάνθρωπο και στέλνουμε από το δήμο μας το μήνυμα της αδελφοσύνης, της ειρήνης και της αρωγής προς το συνδημότη μας. Για ένα κόσμο πιο δίκαιο, πιο ειρηνικό και πιο ανθρώπινο».

Μοιρασου το.