Έναρξη τμημάτων Πολιτισμού

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκινά την λειτουργία όλων των πολιτιστικών του τμημάτων την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020. Η διεξαγωγή των μαθημάτων θα πραγματοποιείται με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τις νέες οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής.

Ενισχύουμε την πολιτιστική δράση στην πόλη μας με τρία (3) νέα τμήματα προσφέροντας έτσι την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας να εκφραστούν μέσα από τις τέχνες και τις εκφάνσεις της. Δημιουργούμε μια νέα κοιτίδα καλλιτεχνικής δημιουργίας στην οδό Βάρναλη & Περικλέους στη Νέα Χαλκηδόνα, σε κτίριο του Δήμου, μεταστεγάζοντας το τμήμα της ζωγραφικής αλλά και το νέο τμήμα «Δημιουργικές Εκφράσεις».

Για πρώτη φορά δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά προσχολικής ηλικίας της πόλης μας (5 ετών) να έρθουν σε επαφή με την πολιτιστική δημιουργία, το αρχιτεκτονικό σχέδιο αλλά και την Θεατρική Αγωγή.

Για αυτή τη χρονιά (2020 – 2021) θα λειτουργήσουν εννέα (9) τμήματα συνολικά, βάσει των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί.

Αναλυτικές πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132026313, 14, 356 ή στο e-mail: culture@dimosfx.gr

* Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid – 19) όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τον χώρους μαθημάτων είναι υποχρεωτική.

Μοιρασου το.