Έρχεται το Κέντρο Είσπραξης Οφειλών Αττικής

0

Θα στελεχωθεί με 120 εφοριακούς, θα είναι αρμόδιο για την επιδίωξη της είσπραξης των οφειλών και στόχος είναι να λειτουργήσει από την 1η Νοεμβρίου.

Για την ώρα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αναζητεί τους εφοριακούς που θα στελεχώσουν το Κέντρο Είσπραξης Οφειλών Αττικής, το λεγόμενο ΚΕΟΦ.

Όπως αναφέρει το insider.gr, οι υπάλληλοι που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα και ενδιαφέρονται να αποσπαστούν στην νέα υπηρεσία θα πρέπει μέχρι τις 31 Ιουλίου να αποστείλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με ένα βιογραφικό σημείωμα.

Οι ενδιαφερόμενοι εφοριακοί θα απαιτείται να διαθέτουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στο δικαστικό τμήμα τρία χρόνια και συνολική εμπειρία στην υπηρεσία τουλάχιστον πέντε χρόνια. Οι αιτήσεις θα αποσταλούν διαμέσου των υπηρεσιών στις οποίες ανήκουν οι υπάλληλοι, συνοδευόμενες από διαβιβαστικό της υπηρεσίας τους, στο οποίο να αναφέρεται η γνώμη του προϊσταμένου της υπηρεσίας.

Τα αρμόδια Τμήματα του Κέντρου Είσπραξης Οφειλών Αττικής θα λαμβάνουν στοχευμένα μέτρα και θα προχωρούν στη λήψη αναγκαστικών, διασφαλιστικών μέτρων για την είσπραξη των οφειλών, ενώ θα παρακολουθούν και την πορεία των ρυθμίσεων των οφειλετών.

Το ΚΕΟΦ Αττικής θα αρχίσει να λειτουργεί από την 1η Νοεμβρίου 2019 και θα είναι αρμόδιο για την επιδίωξη της είσπραξης των οφειλών, με τη λήψη στοχευμένων μέτρων για οφειλές που καθορίζονται αρμοδίως με συγκεκριμένα κριτήρια, οπουδήποτε στην επικράτεια, οφειλετών που υπάγονται σε οποιαδήποτε ΔΟΥ της Περιφέρειας Αττικής, παράλληλα με τις κατά τόπον αρμόδιες ΔΟΥ, οι οποίες εξακολουθούν να έχουν αρμοδιότητα για την επιδίωξη είσπραξης των οφειλών αρμοδιότητάς τους, καθώς και για τη διαχείριση χαρτοφυλακίου οφειλών ανεπίδεκτων είσπραξης.

Μοιρασου το.