Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχετε στον «3ο Δρόμο Αγάπης , Προσφοράς και Αλληλεγγύης» που θα γίνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:30 στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς 2017 με συμβολική συμμετοχή 2€ που θα περιλαμβάνει 1 σκουφάκι του Αι Βασίλη ,αριθμό συμμετοχής και ένα κρουασάν με 1 νεράκι μετά τον αγώνα. Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία Δημαρχείου και θα υπάρχουν 2 διαδρομές μια μικρή και μία μεγάλη.
Μικρή: πλατεία Δημαρχείου-ΟΤΕ-πεζόδρομος-πλατεία Δημαρχείου Μεγάλη: πλατεία Δημαρχείου-Dali-Τράπεζα Eurobank – πλατεία Δημαρχείου
Παραλαβή σκούφων-αριθμών συμμετοχής:
– για το κοινό σε σταντ(σπιτάκι) στην πλατεία Δημαρχείου στις εκδηλώσεις που ξεκινούν από Πέμπτη 07-12-20Ι7 από 16:00-19:00, Παρασκευή 08-12-2017 από 17:00-19:00, Σάββατο 9-12-2017 από 11:00-14:00 και 17:00-19:00 και Κυριακή 10-12-2017 έως και μία ώρα πριν τον αγώνα δρόμου.
-των οργανωμένων (σχολές χορού –ομάδες –συλλόγων κ.α) με τον υπεύθυνο του Τμήματος Αθλητισμού-Πολιτισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας Κο Αλέξανδρο Γιαννακό ώρες γραφείου.
Στόχος μας φέτος είναι να ξεπεράσουμε τις 2000 συμμετοχές που ισοδυναμούν με 2000 γεύματα αγάπης στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες στιγμές. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Σύνθημά μας είναι: ‘’Τρέχω-Προσφέρω Ένα Γεύμα Αγάπης’’.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- OI EΛΛΗΝΕΣ OLYMPIANS & PARALYMPIANS ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ
- Ανακοίνωση για τη μονάδα ασφαλτικών στη Σαγιάδα
- Συνεχίζεται η αποκατάσταση παράπλευρων οδικών δικτύων των Εθνικών Οδών και της Αθηνών – Σουνίου από συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής
- Προς δημοπράτηση το εμβληματικό έργο βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου
- Ξεκίνησε την λειτουργία του το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ηλικιωμένων της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου
- Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης του Δημαρχείου Νέας Περάμου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων
- Συνάντηση του Δημάρχου Σερρών με το προεδρείο της ΕΛΜΕ Σερρών
- Κ. Αγοραστός: «250 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για διαγενεακά έργα εκπαίδευσης που αφήνουν πίσω τους μέλλον»