Ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας Δήμου Σκύδρας για το πλύσιμο και την απολύμανση των πράσινων κάδων .

0

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την προστασία και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας ο Δήμος Σκύδρας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας προχωράει στο πλύσιμο, στον καθαρισμό και στην απολύμανση των κάδων οικιακών απορριμμάτων (πράσινοι κάδοι) που βρίσκονται στην πόλη της Σκύδρας τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και στην Κοινότητα της Καλής την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020.
Οι παραπάνω εργασίες θα εκτελεστούν κατά τον εξής τρόπο: μετά την πρωινή συλλογή και το άδειασμα των απορριμμάτων των κάδων που θα πραγματοποιήσει το απορριμματοφόρο θ΄ακολουθεί το ειδικό συνεργείο που θα προβαίνει στο πλύσιμο, στον καθαρισμό και στην απολύμανση του κάθε κάδου.
Παρακαλούμε, λοιπόν, τους συνδημότες μας της Σκύδρας ώστε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και κατά τις ώρες από τις 05:00’ (πρωί) έως τις 15:00΄ να μην εναποθέσουν απορρίμματα στους πράσινους κάδους. Το ίδιο παρακαλούμε να πράξουν και οι συνδημότες μας της Καλής την επομένη ημέρα Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 και κατά τις ίδιες ώρες.

Μοιρασου το.