Απάντηση του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Αναστάσιου Σκαρμούτσου

0

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Αναστάσιος Σκαρμούτσος σε απάντησή του προς τον Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Παπαδόπουλο αναφέρει:

«Αργήσατε κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλε

Ο κ. Παπαδόπουλος δεν χρειάζεται να παριστάνει – κατά την προσφιλή του συνήθεια – τον «Εισαγγελέα». Με προσωπική μου απόφαση, έχω προκαλέσει διενέργεια λογιστικού ελέγχου στην Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, χωρίς μάλιστα να έχω την παραμικρή υποχρέωση να το κάνω. Εάν προκύψουν ελλείψεις ή παραλείψεις, αυτό θ’ αποδειχθεί και οι ευθύνες θ’ αποδοθούν εκεί όπου ανήκουν.
Ασφαλώς δε με εκπλήσσει πλέον το ύφος του κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Η αδυναμία έκφρασης σοβαρού πολιτικού λόγου, ήταν εμφανέστατη καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας, αφού ο ίδιος πάντα επέλεγε το λαϊκισμό, τη στρέβλωση και τους …εμπνευσμένους του χαρακτηρισμούς που αποδεικνύουν εν τέλει την πολιτική του ποιότητα.
Το ποιος από τους δύο μας επιζητά εναγωνίως το «καπάρωμα» δημοσίων θέσεων και μάλιστα υψηλών απολαβών, έχει αποδειχθεί περίτρανα τα τελευταία χρόνια. Εδώ θα είμαστε –μέλη της ίδιας τοπικής κοινωνίας – προκειμένου να επιβεβαιωθούμε ή να διαψευστούμε για το αν ο κ. Παπαδόπουλος μετά την έξοδό του από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, έχει βάλει «πλώρη» γι’ άλλα πολιτικά «λιμάνια» ως αντιστάθμισμα για τις «πολύτιμες» δημαγωγικές του υπηρεσίες… Ο καιρός γαρ εγγύς…»

Μοιρασου το.