Αποστολή στο Lake Placid

0

Τις μοναδικές εμπειρίες που βίωσαν στο Lake Placid των ΗΠΑ στους φετινούς διεθνείς αγώνες χιονοδρομίας πόλεων, περιέγραψαν με ενθουσιασμό οι επτά αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ Νάουσας με τους συνοδούς προπονητές τους, κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη, το βράδυ της Τετάρτης στο Δημαρχείο. Τόνισαν μεταξύ άλλων ότι έζησαν μια τέλεια εμπειρία, σε αγώνες που έγιναν σε άρτιες εγκαταστάσεις με μεγάλη ιστορία στο άθλημα, άριστη οργάνωση, υψηλό επίπεδο αθλητών και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που περιελάμβανε ακόμη και συμβουλευτική με Ολυμπιονίκες.

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Νίκος Βελής, θεωρώντας την επιλογή του Δήμου Νάουσας να συμμετέχει στους συγκεκριμένους αγώνες για δεύτερη συνεχόμενη φορά (η πρώτη στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας προ διετίας) ως αναγνώριση του έργου που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στον σύλλογο.
Την ικανοποίησή τους για τις εμπειρίες και τη χαρά που ένιωσαν τα παιδιά τους σε όλη τη διάρκεια της αποστολής, κατέθεσαν οι γονείς των αθλητών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης ευχαρίστησε αθλητές και προπονητές για το γεγονός ότι αποδείχθηκαν με τη συμπεριφορά τους άξιοι πρεσβευτές της χώρας μας και της Νάουσας στους συγκεκριμένους αγώνες, όπου συμμετείχαν πολλές πόλεις με παράδοση στη χιονοδρομία, αλλά και για τις διακρίσεις που κατάφεραν να πετύχουν. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τον πολυνίκη ΕΟΣ Νάουσας με αντίστοιχες συμμετοχές σε μελλοντικούς αγώνες, αλλά και ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών.

Τέλος ο Δήμαρχος δήλωσε ότι αντίστοιχη αποστολή της Νάουσας θα υπάρξει στους καλοκαιρινούς διεθνείς αγώνες πόλεων που θα γίνουν τον ερχόμενο Ιούλιο στη Ρωσία, με τη συμμετοχή αθλητών του Ζαφειράκη και της Γ.Ε. Νάουσας.

Μοιρασου το.