Ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας με νέο προσωπικό

0

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του Προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη, παρουσία του νέου δημοτικού αστυνομικού κ. Πέτρου Περάκη, που έπειτα από ενέργειες και πρωτοβουλίες του Δήμου Ιεράπετρας μετατέθηκε από άλλη υπηρεσία και στελεχώνει πλέον τη Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας θέτοντας πάντα ως στόχο την εύρυθμη καθημερινότητα των πολιτών.

Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε τον Προϊστάμενο κ. Γαϊτανάκη και ευχήθηκε στον κ. Περάκη καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα τόνισε:

«Το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας είναι πολύ σημαντικό καθώς διεκπεραιώνοντας καθημερινά δεκάδες υποθέσεις βελτιώνει αισθητά τους όρους διαβίωσης των δημοτών σε καίριους τομείς της καθημερινότητας.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την επαρκή στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας γιατί η παρουσία της σε έναν Δήμο με μεγάλη έκταση και πολλά χωριά όπως ο Δήμος Ιεράπετρας, κρίνεται άκρως απαραίτητη και καθοριστική.»

Μοιρασου το.