ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

0

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, συμμετέχει στην «Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο», η οποία πραγματοποιείται φέτος στη χώρα μας από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) Obrela και αποτελεί μια εκστρατεία ευρέως γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο, που έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει το κοινό, σχετικά με την πρόοδο και τα οφέλη της έρευνας για τον εγκέφαλο. Η συγκεκριμένη δράση, αφορά την ενημέρωση για διάφορα ζητήματα ψυχικής υγείας.
Στα πλαίσια της συμμετοχής του, ο Δήμος Μαρκοπούλου θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή ενημερωτική ομιλία με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας το πένθος σε περίοδο πανδημίας», την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι μέθοδοι διαχείρισης του πένθους, οι φυσιολογικές εκδηλώσεις του θρήνου, όπως και οι ιδιαιτερότητες που παρατηρούνται λόγω της πανδημίας.
Η ενημερωτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, με εισηγήτριες: τη Διευθύντρια Κοινωνικής Συνοχής, Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης Δημοτών και Επιχειρήσεων Δήμου Μαρκοπούλου Βασιλική Σταύρου (Msc) και τη Συντονίστρια του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Μαρκοπούλου Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου (Msc).
Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, θα ακολουθήσει ενότητα ερωτήσεων και διαλόγου επί του θέματος.
Η διαδικτυακή εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

https://itsys.my.webex.com/itsys.my/j.php?MTID=m4b2cd13d64664c305f74b28df29c991f

Μοιρασου το.