ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

0

Η ιστορική επέτειος της 25ης Μαρτίου θα εορταστεί και φέτος με ξεχωριστή λαμπρότητα και επισημότητα, ιδιαίτερα μάλιστα στα σχολεία, στις Δημόσιες και Δημοτικές Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμούς. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι καθιερωμένες εκδηλώσεις να τελεστούν με κάθε επισημότητα σε ολόκληρο το Δήμο.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Γενικός σημαιοστολισμός από τις 8:00 το πρωί μέχρι την δύση του ηλίου σε Δημόσια-Δημοτικά καταστήματα και Ν.Π.Δ.Δ., σπίτια, καταστήματα, δρόμους. Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, Δημόσιες υπηρεσίες κ.λ.π. με την φροντίδα των διευθυντών των σχολείων και προϊσταμένων των Δημοσίων Υπηρεσιών και Ν.Π.Δ.Δ. και Οργανισμών.

«Ελευθερίας Πορεία»: 12:00-14:30 μ.μ. ο Δήμος μας συμμετέχει στην διοργάνωση της πορείας με μαθητές της περιοχής μας, για την μεταφορά του Λαβάρου της Επανάστασης από τον Δήμο Καλαβρύτων στο Δήμο Πατρέων.
ΔΕΥΤΕΡΑ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Επίσημη Δοξολογία στους Ιερούς Ναούς όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας. Για όλες τις Τ.Κ. και τα σχολεία του Δήμου, ισχύει ότι ακολουθούσαν και τα προηγούμενα χρόνια.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ σε ότι αφορά την έδρα του Δήμου-Χαλανδρίτσα:

ΩΡΑ 10:00 π.μ. Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου.
ΩΡΑ 10:15 π.μ. Εκφώνηση πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίτσας κα Διονυσία Καραμπουρνιώτη
ΩΡΑ 10:30 π.μ. Παρέλαση μαθητριών και μαθητών.
ΩΡΑ 11:15 π.μ. Μετάβαση στο μνημείο των Ηρώων όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνος Δέηση, κατάθεση στεφάνων από τις αρχές, σχολεία και οργανώσεις και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη των ένδοξων νεκρών. Εθνικός Ύμνος από μαθητικές χορωδίες.
Δοξολογίες, εκφωνήσεις πανηγυρικών, τοπικές παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων θα πραγματοποιηθούν επίσης στις Τ.Κ. Βασιλικού, Φαρών, Ισώματος της Δ.Ε. Φαρρών, Σταυροδρομίου της Δ.Ε. Τριταίας και Δ.Ε. Λεοντίου.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις, καλούνται να παρευρεθούν όλες οι Αρχές, εκπρόσωποι Οργανισμών, Σωματείων και άλλων Φορέων και οι κάτοικοι του Δήμου Ερυμάνθου.

Οι φορείς που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι, να ενημερώσουν έως την Παρασκευή 22/03/2019 & ώρα 12:00 π.μ. στην γραμματεία του Δήμου και στα τηλέφωνα: 2694360312 και 2694360320.
 Η προσκόμιση στεφάνου, είναι ευθύνη του καταθέτη.

Μοιρασου το.