ΕΠΙΣΤΟΛΗ

0

Προς; Τον Ασκούντα τα καθήκοντα του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολύκαρπο Πολυχρονάκη
Αγαπητέ κ. Πολυχρονάκη,
Μετά την αριθμ. 78161/2018 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, περί ανάθεσης σε εσάς των καθηκόντων του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, μέχρι το διορισμό νέου Συντονιστή, μετά τη συνταξιοδότηση του αξιόλογου προκατόχου σας, Νικόλαου Θεοδωρίδη, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο, και καλή επιτυχία στο έργο σας.
Η μακροχρόνια θητεία σας σε θέσεις ευθύνης Υπηρεσιών με σημαντικό αντικείμενο για το νησιωτικό χώρο, και τώρα στη θέση του Αναπληρωτή Προϊστάμενου της Γενικής Διεύθυνσης Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής, σας έχει οπλίσει με πολύτιμη εμπειρία η οποία θα διευκολύνει το νέο έργο που καλείστε να επιτελέσετε.
Η αγάπη σας για τα νησιά μας είναι γνωστή, και είμαστε βέβαιοι ότι θα εργαστείτε ακούραστα προκειμένου να αφήσετε το δικό σας δημιουργικό αποτύπωμα στη νευραλγική υπηρεσία της οποίας την ευθύνη αναλαμβάνετε.
Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, και ελπίζουμε σε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των νησιωτών του Αιγαίου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Μοιρασου το.