Κάλαντα, ευχές , κεράσματα και εκπλήξεις στο Δημαρχείο Νότες αισιοδοξίας με παιδικές φωνές και χαμόγελα

0

Μέσα σε μία ατμόσφαιρα άκρως εορταστική, το δημαρχείο στο Πανόραμα «στολίστηκε» και φέτος με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φωτεινά χαμόγελα και ζωντάνια.
Ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης καλοδέχθηκε τοπικούς συλλόγους, σχολεία και χορωδίες, έψαλε μαζί τους τα κάλαντα, τους πρόσφερε γλυκίσματα και τους ευχήθηκε καλές γιορτές χαρίζοντας στους επικεφαλείς των χορωδιών το γούρι του δήμου- ένα μπρούτζινο ρόδι.
Ποδαρικό στο δημαρχείο έκαναν την Παρασκευή, μέρα της ονομαστικής εορτής του δημάρχου, οι μαθητές από τα «Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης».
Μάλιστα τα παιδιά επιφύλασσαν μία ευχάριστη έκπληξη στον δήμαρχο ο οποίος ενθουσιάστηκε από την επιλογή τους να τραγουδήσουν τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε ρυθμούς μουσικής «ραπ»!
Ακολούθησαν τη Δευτέρα, οι μαθητές και οι μαθήτριες από το «Αριστοτέλειο Κολλέγιο» που έψαλαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Πελοπόννησο αλλά και κάλαντα από την Ικαρία. Την παραμονή των Χριστουγέννων ο δήμαρχος τα …. άκουσε από την Ένωση Ποντίων Πανοράματος και τη Φιλαρμονική του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
«Από τη ζωντάνια σας παίρνουμε δύναμη, η αγάπη σας είναι οδηγός μας και για τη νέα χρονιά που ανατέλλει και για την οποία σας διαβεβαιώνω πως θα είμαστε κοντά σας και θα στηρίζουμε τις ανάγκες σας, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό ισχύει όχι μόνον για τις γιορτινές μέρες που έρχονται αλλά και για όλες όσες πρόκειται να ακολουθήσουν», σημείωσε ο δήμαρχος που ευχήθηκε κάθε χρόνο οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχέρεια ολοένα και να λιγοστεύουν.

Μοιρασου το.