Κώστας Μπακογιάννης : «Συνεχίζουμε τα έργα που βελτιώνουν την κα-θημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων στην Στερεά Ελλάδα»

0

Τρεις προγραμματικές συμβάσεις για ΑΜΕΑ-Αθλητισμό-Οδική Ασφάλεια

Τρία ακόμα έργα συνολικού ύψους περίπου 660.000 ευρώ ξεκινούν με την υπογραφή των αντίστοιχων προγραμματικών συμβάσεων από την Πε-ριφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται συγκεκριμένα για:
-Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Δήμων Καρύστου, Κύμης – Αλιβερίου, Μαντουδίου – Λίμνης – Αγιας Άννας, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΜΕΑ» προϋπολογισμού 120.000 ευρω
-Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών, για την «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗ-ΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΑΜΦΙΣΣΑΣ» προϋπολογισμού 442.500 ευρώ.
-Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Θηβαίων, για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗ-ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΘΗΒΑΣ» προϋ-πολογισμού 100.000 ευρώ
«Συνεχίζουμε τα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων στην Στερεά Ελλάδα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώ-στας Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Με σχέδιο και προγραμματισμό , με καθημε-ρινή σκληρή δουλειά από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας αναμορφώνουμε τις υποδομές και τις ενισχύουμε συνεχώς. Οι παρεμβάσεις δεν σταματούν σε όλους τους νομούς προκειμένου όλοι οι μεγάλοι αλλά και οι μικρότεροι στόχοι που έχουν τεθεί να επιτευχθούν»

Μοιρασου το.