ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ» ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις παραστάσεις (6-7 και 13-14 Ιουνίου) από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου που παρουσίασε την κωμωδία του Πολύβιου Βασιλειάδη «Οι Κληρονόμοι» στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου, αποσπώντας τα εύσημα του κοινού.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας εξέφρασε την ικανοποίησή του, συνεχάρη του συντελεστές της θεατρικής παράστασης και επεσήμανε ότι «με βαθιά αίσθηση της θεσμικής μας ευθύνης απέναντι στον πολιτισμό θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τη θεατρική ομάδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου για τη γιορτή του πολιτισμού που μας πρόσφερε και φέτος με το θεατρικό έργο «Οι Κληρονόμοι». Η θεατρική ομάδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου συμβάλλει στην ανάπτυξη της Πολιτιστικής φυσιογνωμίας του Δήμου μας και εμείς ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια».

Σκηνοθεσία και θεατρική προσαρμογή: Έφη Σταυροθεοδώρου.
Έπαιξαν (με αλφαβητική σειρά):
Σοφία Βέργα, Αφροδίτη Ζωγράφου, Ζωή Κουσκουρίδα, Τόλης Μιχολίτσης, Αθανασία Μπασπανέλου, Ράνια Μπομπότη, Θανάσης Νέμτσας, Βαλάντης Ντόντος, Ρένα Παπαϊωάννου, Στάθης Πολίτης, Γιώργος Σπανδώνης, Δημήτρης Τρουμπουτζάς, Γιώργος Τσιάρας και Νίκη Τσιτσή.

Τη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκας και μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Μοιρασου το.