Dimos-news.gr
    Facebook LinkedIn
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
    • Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη
    • ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ “3ου ΠΑΜΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΦΕΤΣΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ”
    • ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΔΙΣΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΓΙΑ SMART ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ PROJECT ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
    • Πρόσκληση στο εργαστήρι υφαντικής για επιμορφωτές ΑμεΑ με την εκπαιδεύτρια υφαντικής και πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνικής Υφαντικής Τέχνης ΗΛΑΚΑΤΕΙΑΙ κα.Μαρία Σγουρού.
    • Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας
    • Το εμβληματικό έργο του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ε. Μπουρνούς
    • Εκδήλωση του Δήμου Βοΐου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
    • Διακοπή ρεύματος 22 Μαρτίου 2023 στη Δάφνη Σκύδρας
    Facebook LinkedIn
    Dimos-news.gr
    • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
      • Γενικές
      • Περιφερειών
      • Δήμων
    • ΑΡΘΡΑ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
      • Περιφέρεια Πελοποννήσου
    • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
      • Οι Περιφέρειες της χώρας
      • Οι Δήμοι της χώρας
    • ΑΠΟΤ. ΕΚΛΟΓΩΝ
      • Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2019
      • Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019
      • Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019
      • Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    Dimos-news.gr
    Είσαι στο:Αρχική»ΔΗΜΟΙ»Δήμος Λήμνου»Μονάδα κομποστοποίησης & μελέτη ακτομηχανικής Αγ. Ιωάννη

    Μονάδα κομποστοποίησης & μελέτη ακτομηχανικής Αγ. Ιωάννη

    0
    By ioanna στις 23/02/2023 Δήμος Λήμνου

    Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Δήμου Λήμνου για τον περιορισμό των οικιακών αποβλήτων και κατ’ επέκταση των απορριμμάτων που καταλήγουν στον ΧΥΤΑ, καθώς και σε συνέχεια ενεργειών στην ίδια κατεύθυνση, όπως το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης προχώρησε χθες, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στην υπογραφή σύμβασης ύψους 459.321 ευρώ με την ανάδοχο εταιρεία, για τη δημιουργία δημοτικής μονάδας κομποστοποίησης.
    Πρόκειται για το υποέργο 2 της πράξης «Δράσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης στερεών αποβλήτων Δήμου Λήμνου», η οποία έχει ενταχθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κ. Μουτζούρη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020» και στον άξονα προτεραιότητας «Προστασία του περιβάλλοντος και των πόρων και μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον, με επάρκεια πόρων για ανάπτυξη, απασχόληση και αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής».
    Επίσης, με στόχο τη θωράκιση του παραλιακού μετώπου του Αγ. Ιωάννη Κάσπακα έναντι του φαινομένου της διάβρωσης της ακτής και της υποσκαφής της παραλιακής οδού, καθώς και τη βελτίωση της εγκατάστασης ανέλκυσης και καθέλκυσης σκαφών, ο Δήμος Λήμνου, κατόπιν σχετικής απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, προχωρά σε διαγωνισμό για την ανάθεση της «Μελέτης ακτομηχανικής προστασίας Αγ. Ιωάννη Κάσπακα Ν. Λήμνου» (υποέργο 1 της Πράξης με τίτλο «Δράσεις προστασίας παραλίας Αγ. Ιωάννη Κάσπακα Λήμνου») προϋπολογισμού 177.142 ευρώ. Και το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».
    Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας προχωρά στην υλοποίηση νέων έργων τα οποία συμβάλουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το κρίσιμο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τη μετάβαση στη λεγόμενη «πράσινη εποχή» αλλά και τη θωράκιση περιοχών από φυσικά φαινόμενα, με παρεμβάσεις όπου αυτό είναι εφικτό και απαραίτητο. Έχει σημασία να τονίσουμε ότι τα εν λόγω έργα, καθώς επίσης και σειρά άλλων κρίσιμων παρεμβάσεων, δεν θα ήταν υλοποιήσιμα χωρίς τους χρηματοδοτικούς πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘Βόρειο Αιγαίο 2014-2020’. Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε για άλλη μία φορά την ΕΥΔ Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, καθώς και τον προϊστάμενο και τα στελέχη αυτής που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις, ώστε να καταστεί εφικτή η υλοποίηση των ανωτέρω έργων».

    Μοιράσου το. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    Εγκατάσταση συστήματος επεξεργασίας νερού στο Κοντοπούλι Λήμνου

    Μέχρι 30 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής για τον «2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής»

    Μήνυμα Δημάρχου για την Ημέρα της Γυναίκας

    ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΔΗΜΟ
    • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
    • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ
    • ΔΗΜΩΝ
    20/03/2023

    Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη

    20/03/2023

    ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ “3ου ΠΑΜΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΦΕΤΣΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ”

    20/03/2023

    ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΔΙΣΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΓΙΑ SMART ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ PROJECT ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

    20/03/2023

    Πρόσκληση στο εργαστήρι υφαντικής για επιμορφωτές ΑμεΑ με την εκπαιδεύτρια υφαντικής και πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνικής Υφαντικής Τέχνης ΗΛΑΚΑΤΕΙΑΙ κα.Μαρία Σγουρού.

    20/03/2023

    Πρόσκληση στο εργαστήρι υφαντικής για επιμορφωτές ΑμεΑ με την εκπαιδεύτρια υφαντικής και πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνικής Υφαντικής Τέχνης ΗΛΑΚΑΤΕΙΑΙ κα.Μαρία Σγουρού.

    20/03/2023

    Το εμβληματικό έργο του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ε. Μπουρνούς

    20/03/2023

    H Ρόδος γίνεται πανευρωπαϊκός προορισμός εξ αποστάσεως εργασίας “All roads lead to Rhodes”

    19/03/2023

    Κ. Αγοραστός: Διεκδικούμε την ολοκλήρωση των ημιτελών έργων του Αχελώου και προχωράμε στην κατασκευή των συνοδών έργων του – 500 έργα προϋπολογισμού 1,2 δισ. ευρώ

    20/03/2023

    Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη

    20/03/2023

    ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ “3ου ΠΑΜΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΦΕΤΣΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ”

    20/03/2023

    ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΔΙΣΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΓΙΑ SMART ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ PROJECT ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

    20/03/2023

    Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

    Είναι ένα ειδησεογραφικό Portal που ασχολείται μόνο με ειδήσεις της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
    Ο επισκέπτης του Portal έχει την δυνατότητα εκτός από τις ειδήσεις που αφορούν γενικά την Αυτοδιοίκηση, να βρει και μεμονωμένα τις ειδήσεις που αφορούν την συγκεκριμένη Περιφέρεια ή Δήμο.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
    20/03/2023

    Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη

    20/03/2023

    ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ “3ου ΠΑΜΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΦΕΤΣΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ”

    20/03/2023

    ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΔΙΣΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΓΙΑ SMART ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ PROJECT ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    Αμβροσίου Φραντζή 7
    Νέος Κόσμος 11743, Αθήνα
    Τηλ.: 210-9227500
    Φαξ: 211-8006968
    Email: info@whoiswhogroup.com
    Web: www.whoiswhogroup.com

    wiw.gr dimosprofile.gr

    ©2022 dimos-news.gr | Powered by Who is Who Group
    • Η Εταιρεία
    • Όροι Χρήσης
    • Επικοινωνία

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.