«Οι Γερμανοί ξανάρχονται» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Δρώντες Επί Σκηνής»

0

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Μίνωα Πεδιάδας «Δρώντες Επί Σκηνής», παρουσιάζει την κωμωδία των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου «Οι Γερμανοί ξανάρχονται», σε σκηνοθεσία της Ευαγγελίας Μαρκοπούλου.
Πρόκειται για μια αγαπημένη κωμωδία, που όπως επισημαίνει η σκηνοθέτις αποτελεί καθρέφτη της μεταπολεμικής Ελλάδας και που αποδεικνύεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, προφητικά επίκαιρη.
Το “ταξίδι” της παράστασης που πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας-ΔΟΠΑΠ, θα ξεκινήσει από τον Τσούτσουρα στις 29 Ιουλίου και θα κλείσει στη Μυρτιά στις 10 Σεπτεμβρίου.
Οι “σταθμοί” της παράστασης είναι στις: 29/7 Τσούτσουρας, 3/8 Καστέλι, 7/8 Θραψανό, 19/8 Νιπιδιτός, 21/8 Σμάρι, 2/9 Σκινιάς, 5/9 Αρκαλοχώρι, 10/9 Μυρτιά.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι η θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Δρώντες επί Σκηνής», συνεχίζει τη δράση της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Η φετινή τους προσπάθεια με την παράσταση «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» είναι ακόμα πιο αξιέπαινη, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν πολλοί εκ των συντελεστών της, οι οποίοι βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού τον Σεπτέμβριο του 2021. Παρ’ όλα αυτά είχαν το κουράγιο να ετοιμάσουν μια ποιοτική παράσταση, που θα δώσει και πάλι την ευκαιρία στους δημότες μας να ψυχαγωγηθούν και να ξεχάσουν για λίγο την κόπωση από τα προβλήματα, που τους τελευταίους μήνες ταλανίζουν το Δήμο μας. Η δράση των μελών της θεατρικής ομάδας μας λοιπόν, περνάει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους μας, καθώς αποδεικνύει τη δύναμη της θέλησης και της συλλογικότητας, η οποία ακόμα και σε δύσκολες στιγμές μπορεί να «ανθίσει» και να δημιουργήσει «μικρά «θαύματα». Ευχαριστούμε πολύ και την Περιφέρεια Κρήτης για τη συμβολή της στην πραγματοποίηση αυτών των παραστάσεων», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.
Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη για τους πολίτες.

Μοιρασου το.