ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

0

Ο Δήμος Δωδώνης οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 από τις 09:00π.μ. έως τις 13:00μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου(Αγία Κυριακή Θεριακησίου).
Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου πραγματοποιείται μέσω των κοινωνικών του δομών ‘’ Κέντρο Κοινότητας’’ και Πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων(Π.Γ.Ν.Ι.), στο πλαίσιο των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ( Covid-19).
Λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οι πολίτες για τη μετακίνηση τους θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 (υπάρχει υπόδειγμα της δήλωσης συμπληρωμένο στην Ιστοσελίδα του Δήμου Δωδώνης σύνδεσμο: https://www.dodoni.gr/enimerosi/anakoinoseis/nea-deltia-tipou/item/2513-ypodeigma-ypeythynis-dilosis-metakinisis-gia-tin-ethelontiki-aimodosia)καθώς και την Αστυνομική τους ταυτότητα. Θα ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των αιμοδοτών.
Καλούμε κάθε πολίτη να προσφέρει 10’ από τον χρόνο του προσφέροντας αίμα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο:2654360113 & email:kentrokoinotitasd.dodonis@gmail.com

Μοιρασου το.