Ο Δήμος Λεβαδέων, στέκεται πάντα αρωγός σε ανθρώπους που δοκιμάζονται και στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνει πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον πληττόμενο από τον πόλεμο Ουκρανικό λαό.
Συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (Δωδεκανήσου 12) από την Τετάρτη 16 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 23 Μαρτίου (εργάσιμες ημέρες) και ώρες 09:00 έως 14:00.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι τα εξής: Κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλατα, κονσέρβες, φρυγανιές κ.λ.π.) παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες και υγειονομικό/φαρμακευτικό υλικό (αποστειρωμένες γάζες και επίδεσμοι, λευκοπλάστ, αλοιφές εγκαυμάτων).
Καλεί τους δημότες, που επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης του υλικού για τον δοκιμαζόμενο λαό.
Επισημαίνεται ότι τα είδη, που θα συγκεντρωθούν, θα αποσταλούν από τον Δήμο στο Ουκρανικό Προξενείο, ώστε να φτάσουν με ασφάλεια στους πολίτες της Ουκρανίας που τα έχουν άμεση ανάγκη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Υπόμνημα Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας στον Πρωθυπουργό για τη διαχείριση των συνεπειών από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 και το έργο κατασκευής του νέου αεροδρομίου
- Συνεχίζονται εντατικά και σε καθημερινή βάση οι καθαρισμοί των ρεμάτων σε όλη την Αττική από τα συνεργεία της Περιφέρειας
- Συναντήσεις Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με Υπουργούς
- OI EΛΛΗΝΕΣ OLYMPIANS & PARALYMPIANS ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ
- Ανακοίνωση για τη μονάδα ασφαλτικών στη Σαγιάδα
- Συνεχίζεται η αποκατάσταση παράπλευρων οδικών δικτύων των Εθνικών Οδών και της Αθηνών – Σουνίου από συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής
- Προς δημοπράτηση το εμβληματικό έργο βιοκλιματικής ανάπλασης του κέντρου
- Ξεκίνησε την λειτουργία του το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ηλικιωμένων της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου