Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ κ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 3 Χ 3 ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ

0

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες Μπάσκετ 3 Χ 3, που διοργανώθηκαν την εβδομάδα που πέρασε στην ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ από την Ενωση Μεγάρων – Νέας Περάμου.
Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή αθλητών από μικρούς και μεγάλους και η όλη διοργάνωση υπήρξε καθ’ όλα άψογη
Στο κλείσιμο των αγώνων του τουρνουά παρών ήταν και ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος βράβευσε τον Μπασκετμπωλίστα Μιχάλη Ρωμανίδη, μέλος της θρυλικής Εθνικής ομάδος που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο το 1987 και έκανε όλους τους Ελληνες υπερήφανους.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
« Είναι μεγάλη η χαρά μου και αισθάνομαι τιμή και υπερηφάνεια που απόψε έχω την ευκαιρία να βραβεύσω τον ΜΙΧΑΛΗ ΡΩΜΑΝΙΔΗ και στο πρόσωπό του όλη την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ, που πρίν από τριάντα (30) χρόνια πρόσθεσε στο βιβλίο της ιστορίας του Ελληνικού Αθλητισμού χρυσές σελίδες με νίκες και θριάμβους.
Επίσης θέλω να συγχαρώ όλους όσους αθλητές συμμετείχαν στο τουρνουά, μικρούς και μεγάλους και να επαινέσω δημόσια τη Διοίκηση και τους προπονητές της Ενωσης Νέας Περάμου – Μεγάρων για την άρτια και άψογη από κάθε πλευρά διοργάνωση των αγώνων αυτό το τριήμερο που έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας προς όλους.»

Μοιρασου το.