Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΝΙΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ 2017

0

Την αναβάθμιση των σχέσεων των δύο πλευρών και την απόφαση για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας που πρόκειται να υπογραφεί με τον Δήμο Νις της Σερβίας ανακοινώνει ο επί του Τουρισμού του Δήμου Σερρών Παναγιώτης Γρηγοριάδης.
Ειδικότερα, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τουρισμού βρέθηκε στην πόλη Νις, όπου εκπροσώπησε τον Δήμο Σερρών στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29 Μαρτίου – 01 Απριλίου.
Κατά τη διάρκειά της ο κ. Γρηγοριάδης είχε συναντήσεις με παράγοντες του τουριστικού χώρου, ταξιδιωτικούς πράκτορες, ενώ συναντήθηκε και με το Δήμαρχο της σερβικής μεγαλούπολης Ντάρκο Μπουλάτοβιτς, με τον οποίο εξετάστηκαν μέσα και τρόποι περαιτέρω συνεργασίας και σύνδεσης των δύο πόλεων σε αυτοδιοικητικό επίπεδο και στους τομείς του πολιτισμού και της οικονομίας.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η εν λόγω έκθεση είναι σημαντική για ολόκληρη τη βαλκανική και ιδιαίτερα για την βόρεια Ελλάδα, η οποία υποδέχεται – κατά την θερινή περίοδο – ολοένα κι αυξανόμενο αριθμό τουριστών – επισκεπτών από την Σερβία.

Μοιρασου το.