«Ο Μελ ο Ραμπιές και η Κου η Μακαρόν» φέρνουν τα Χριστούγεννα πιο νωρίς, με την παρουσίαση του ομώνυμου παιδικού βιβλίου της Έλενας Κουβαρά

0

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης του παιδικού βιβλίου με τίτλο «Ο Μελ ο Ραμπιές και η Κου η Μακαρόν», της συγγραφέως Έλενας Κουβαρά, το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5.00 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Νικολάου και Κωνσταντίνου Μεθενίτη», στον 1ο όροφο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Τρία κορίτσια ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να σώσουν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα, τα γλυκά των Χριστουγέννων! Μέσα από την πλοκή και το μυστήριο του χριστουγεννιάτικου αυτού παραμυθιού, συνδυάζονται και αναδεικνύονται οι έννοιες του παιχνιδιού, της παράδοσης, της οικογενειακής θαλπωρής και της αγάπης!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου, ειδική παιδαγωγός – εμψυχώτρια θα πραγματοποιήσει παιχνίδι δράσης με τη συμμετοχή όλων των παιδιών, διάρκειας 1 ώρας και 20 λεπτών, το οποίο θα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, μουσική χορό, ομαδική ζωγραφική, παντομίμα και κινητικά παιχνίδια!

Η Έλενα Κουβαρά γεννήθηκε στην Αθήνα και καταφέρνει να συνδυάζει επιτυχημένα πολλές διαφορετικές ιδιότητες: απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Αθήνας και του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου Κρήτης με αριστεία και διάκριση, 20ετής εθελοντική δράση στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ενασχόλησή με το δημιουργικό παιχνίδι και την εναλλακτική διδασκαλία ελληνικών και ξένων γλωσσών, συγγραφέας τριών παιδικών βιβλίων, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Πόρτο Ράφτη και πάνω από όλα, μητέρα δυο υπέροχων κοριτσιών!

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε!

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, στον χώρο της παρουσίασης, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Μοιρασου το.