Ένα ουσιαστικό βήμα προσέγγισης για την προσέλκυση Σέρβων τουριστών στην πόλη των Ιωαννίνων επιτεύχθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης I.F.T. που έγινε στο Βελιγράδι.
Η αντιπροσωπεία του δήμου Ιωαννιτών φιλοξενήθηκε στο τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, που συμμετείχε ως συνεκθέτης με τον ΕΟΤ.
Κατά τη διάρκεια του τετραήμερου, αναδείχτηκαν όλες οι πτυχές του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας, ως προορισμού 365 ημερών, με έμφαση στην πολυπολιτισμική ταυτότητα και τα θρησκευτικά μνημεία της.
Το δήμο εκπροσώπησαν στην έκθεση, ο Αιμίλιος Νέος και η Αθηνά Τσαμπαλά.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Σημαντική δράση για την υγεία στους τρικαλινούς Ρομά
- Συνεδριάζει την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου
- Γάλλοι “πρεσβευτές” της Κρητικής γαστρονομίας ενισχύουν το ενδιαφέρον τους στην συνεργασία τους με την Περιφέρεια Κρήτης.
- ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΗΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ»
- Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΕΝ.ΑΞΙ.Α.)
- Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα ¨Ο μικρός Πρίγκηπας στον πλανήτη των Χριστουγέννων¨ Επίσημη τελετή έναρξης
- Συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνάντηση εργασίας του έργου DIGI-INCLUSION στην πόλη Mollet des Valles, στην Ισπανία
- Η Δημοτική Αρχή για τις τρεις εργαζόμενες στην καθαριότητα