Ροκ συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Γιοκαρίνη και το Νίκο Ζιώγαλα, στην Πλαζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη!

0

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ, σε μία ροκ Συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Γιοκαρίνη και το Νίκο Ζιώγαλα, στην Δημοτική Πλαζ Αυλακίου.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος ή κατά κόσμον «Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ», είναι αναμφίβολα, ένας ζωντανός θρύλος του ελληνόφωνου Rock, αλλά και ένας χαρισματικός συνθέτης. Εκτός από τους δικούς του προσωπικούς δίσκους, υπογράφει την μουσική και τους στίχους σε πολλές δισκογραφικές δουλείες άλλων καλλιτεχνών. Θα ακούσουμε μεταξύ άλλων: «Ο Κουρσάρος», «Γυριστρούλα», «Μενεξεδιά», «Έλα ΓοριΛάκη», «Για να σε Εκδικηθώ» και «Το παλιό μου παλτό».

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης αποτελεί έναν ακόμη ζωντανό θρύλο του ελληνόφωνου Rock τραγουδιού, μια από τις πιο κλασικές φυσιογνωμίες της ελληνικής Μουσικής Σκηνής και αναπόσπαστο κομμάτι της προοδευτικής ελληνικής Μουσικής. Γνωστές μεγάλες επιτυχίες του, είναι: «Νοσταλγός Του Rock’N’Roll», «Ευλαμπία», «Τσικαμπούμ» και άλλα…

Για το Νίκο Ζιώγαλα δεν χρειάζονται συστάσεις. Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό, ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του, τον ξεχωρίζουν! Μαζί του τα τελευταία χρόνια είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα. Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα, δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές. Μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια είναι: «Σαν σταρ του σινεμά», «Πάρε με απόψε, πάρε με», «Θα σου φανερωθώ», «Πέφτω ψηλά».

Σας περιμένουμε σε μία μοναδική βραδιά, γεμάτη αναμνήσεις για τους παλαιότερους και πολλά υποσχόμενη για τους νεότερους, να απολαύσουμε ένα πρόγραμμα με χαρούμενη διάθεση, επικοινωνία, ενέργεια και αυθορμητισμό!

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Μοιρασου το.