Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, στην αθλήτρια του Α.Ο. Μεγάρων Ελένη Πόλακ, για την συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του Τόκιο

0

Το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Αυγούστου 2021, αγωνίστηκε στα ημιτελικά του Αλματος επί κοντώ Γυναικών, στην Ολυμπιάδα του Τόκιο η νεαρή αθλήτρια του Α.Ο.Μεγάρων ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΑΚ πετυχαίνοντας επίδοση 4.40 μ.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
« Η Ελένη με τη συμμετοχή της και μόνο στην Ολυμπιάδα του Τόκιο σημείωσε μία τεράστια επιτυχία και γέμισε με υπερηφάνεια όλη την Ελλάδα, που παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα ζωντανά από την Τηλεόραση τις προσπάθειές της πετυχαίνοντας στο δύσκολο άθλημα του Αλματος επί κοντώ επίδοση 4.40 μ χωρίς να καταφέρει να μπεί στον τελικό.
Όμως με ρίγος συγκίνησης ακούσαμε παρακολουθώντας την εξέλιξη των προσπαθειών της Ελένης ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα των αθλητριών από όλο τον κόσμο να λέει ο εκφωνητής « και τώρα ξεκινάει την προσπάθειά της η αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Μεγάρων Ελένη Πόλακ !!!»
Θερμά συγχαρητήρια στην Ελένη που είναι άξια πολλών επαίνων, για την συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του Τόκιο 2020 κι εύχομαι στην επόμενη Ολυμπιάδα να την δούμε και να την καμαρώσουμε στο βάθρο των νικητών με ένα Ολυμπιακό μετάλλιο στο στήθος. Μεγάλη η τιμή για την ίδια, τον Αθλητικό Ομιλο Μεγάρων, τον Προπονητή της, για την Ελλάδα για τα Μέγαρα και για το Δήμο Μεγαρέων.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν για την θαυμάσια δουλειά που κάνουν στον Κλασσικό Αθλητισμό τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Μεγάρων (ΑΟΜ) και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος αυτού Σπύρος Καλοζούμης.
Αγαπητή ΕΛΕΝΗ είμαστε υπερήφανοι για σένα.»

Μοιρασου το.