Συλληπητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, για τον αδόκητο θάνατο, του αείμνηστου Γιώργου Οικονομόπουλου

0

Μετά την είδηση του θανάτου του αείμνηστου συμπολίτη Γιώργου Οικονομόπουλου, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Ο θάνατος του αείμνηστου Γιώργου Οικονομόπουλου , μας συγκλόνισε όλους και προξένησε τεράστια θλίψη στην οικογένειά του, στους γνωστούς και τους φίλους του, καθώς και στην τοπική κοινωνία της οποίας υπήρξε εκλεκτό μέλος.
Αριστος οικογενειάρχης, πολιτικός με ήθος, αρχές και αξίες, έντιμος και δημιουργικός, προσέφερε στα κοινά υπηρετώντας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως αιρετός Δημοτικός Σύμβουλος, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ευγενής, ικανός, δυναμικός, ενεργός πολίτης, συναινετικός και συνεργάσιμος κέρδισε τον σεβασμό και την αγάπη όσων συνεργάστηκαν μαζί του.
Η απώλειά του αναμφίβολα είναι μεγάλη και ο πόνος της συζύγου, των παιδιών και της οικογένειάς του ανείπωτος, όμως θα ζεί όσο θα τον θυμόμαστε. Δεν πέθανε, πεθαίνουν μόνο όσοι ξεχνιώνται και είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος δεν θα ξεχαστεί.
Ειλικρινή συλληπητήρια στους Οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μεγαρικής γής, που τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο.»

Μοιρασου το.