Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

0

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και το Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς κ. Στυλιανό Κεχαγιά, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για θέματα που αφορούν στην κτηριακή υποδομή και την οικονομική κατάσταση του σχολείου.
Οι εκπρόσωποι του 3ου Δημοτικού Σχολείου ζήτησαν την πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης και επισκευής που θα συμβάλλουν στην κτηριακή αναβάθμισή του σχολείου και στην ασφάλεια των μαθητών. Συγκεκριμένα επισήμαναν την ανάγκη τοποθέτησης προστατευτικού κιγκλιδώματος στην πόρτα εισόδου του σχολείου, την αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων, την τοποθέτηση αλεξικέραυνου και την ανάγκη κατασκευής μιας επιπλέον αίθουσας στο σχολείο. Τον ενημέρωσαν επίσης, ότι το σχολείο αντιμετώπιζε στο παρελθόν έντονη εκροή μαθητών, λόγω της αλλαγής των ορίων αρμοδιότητας τους, μια τάση η οποία ωστόσο έχει αναστραφεί τα τελευταία χρόνια.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον Διευθυντή, τους διαβεβαίωσε ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου θα προχωρήσουν στην επίλυση των θεμάτων που αφορούν στην αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων και της τοποθέτησης προστατευτικού κιγκλιδώματος, ωστόσο όσον αφορά στο θέμα της κτηριακής επέκτασης του σχολείου επισήμανε ότι αυτή απαιτεί χρόνο για την εκπόνηση σχετικών τεχνικών μελετών και την εξεύρεση σχετικών οικονομικών κονδυλίων.

Μοιρασου το.