Συνάντηση Νεολαίας Δημοτικών Ενοτήτων Αρναίας και Μ. Παναγίας

0

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αριστοτέλη οργανώνει την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6.00 μμ στην αίθουσα Μητροπολίτη Σωκράτη (κάτω από το Δημοτικό κατάστημα Αρναίας) την πρώτη συνάντηση νεολαίας Δημοτικών Ενοτήτων Αρναίας και Μ. Παναγίας με θέμα συζήτησης: “Εθελοντισμός, νέοι και αναπτυξιακές προοπτικές για τον τόπο μας”.
Οραματιζόμαστε την επανασύνδεση των κοινωνιών μας μέσα από κοινά δρώμενα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, την ενίσχυση της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς της αναγνώρισης και της συνοχής που τόσο έχουμε ανάγκη και αξίζουμε ως κοινωνία πολιτών.
Συναντιόμαστε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου για να πούμε ΟΧΙ στην ερήμωση των χωριών μας. Συναντιόμαστε γιατί έχουμε την υποχρέωση, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, να μην μείνουμε απλοί παρατηρητές των εξελίξεων.
Συναντιόμαστε για να συζητήσουμε γύρω από τον εθελοντισμό, τις αναπτυξιακές προοπτικές που υπάρχουν για τον τόπο μας, αλλά και για δράσεις, εκδηλώσεις και έργα που θα δώσουν “πνοή” στα χωριά μας. Συναντιόμαστε μακριά από διχαστικές λογικές και λάθη του παρελθόντος, για να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον τόπο μας το μέλλον που
του αξίζει!
Θα ακολουθήσουν συγκεντρώσεις στην Ιερισσό αλλά και σε άλλα χωριά προκειμένου να διαδώσουμε τις αρχές του εθελοντισμού σε ολόκληρο τον Δήμο μας, να ενεργοποιήσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε τους συνδημότες μας, να αναπτύξουμε την κοινωνική αλληλεγγύη, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αυτού του τόπου.

Μοιρασου το.