Συνάντηση

0

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα είχαν χθες η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας, με σκοπό να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου πληροφόρησαν τον Δήμαρχο Λεβαδέων για την ιστορία και την πλούσια πολιτιστική δράση του Συλλόγου. Συγκεκριμένα, έκαναν εκτενή αναφορά στις πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου ο οποίος διοργανώνει ποικίλες ημερίδες, διαθέτει κινηματογραφική λέσχη και χορευτικά τμήματα, και συμμετέχει σε προγράμματα γυμναστικής. Επίσης, προέβαλαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής και την ενεργή συμμετοχή στην κάλυψη αναγκών της στοιχειώδους περίθαλψης, στην ενίσχυση του πνεύματος αλληλεγγύης, καθώς και στην πρόληψη και αντιμετώπιση νοσημάτων. Παράλληλα εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχιστεί η σημαντική αυτή δράση με την αρωγή του Δήμου. Τέλος, έθιξαν το πρόβλημα της στέγασης, προκειμένου ο Σύλλογος να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε τις εκπροσώπους του Συλλόγου για την επίσκεψή τους και για την προσφορά τους στην κοινωνική ζωή της Κοινότητας. Δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλυθεί το ζήτημα στέγασης του συλλόγου και υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει στην υλοποίηση του σημαντικού προγράμματος της Προληπτικής Ιατρικής.

Μοιρασου το.