Την Τετάρτη 25 Αυγούστου, στο ανοικτό Δημοτικό Θέατρο, στο Αλσος Θεόγνιδος (Πευκάκια), ώρα 9 μ.μ.στα Μέγαρα η «ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ» και στη Νέα Πέραμο, η Θεατρική Παράσταση “Ο κατά φαντασίαν ασθενής”, στο θεατράκι της παραλίας

0

Η εκδήλωση “ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ”, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 20 Αυγούστου και ανεβλήθη λόγω της δυσμενούς κατάστασης των πυρκαγιών θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 9 μ.μ. στο ανοικτό Δημοτικό Θέατρο στο Αλσος Θεόγνιδος (Πευκάκια), με τη συμμετοχή της Δημοτικής Μικτής Χορωδίας, του Φωνητικού Συνόλου και της Ορχήστρας του Δήμου Μεγαρέων, με ελεύθερη συμμετοχή.
Εξ άλλου η Θεατρική παράσταση “ο κατά φαντασίαν ασθενής” θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα (Τετάρτη 25 Αυγούστου, ώρα 9 μ.μ.) στο ανοικτό θεατράκι της παραλίας, στη Νέα Πέραμο.

Επίσης η “παράσταση Καραγκιόζη”, που είχε γνωστοποιηθεί, ότι θα γίνει το Σάββατο 7 Αυγούστου ώρα 9 μ.μ. στο ανοικτό θεατράκι της παραλίας στη Νέα Πέραμο και είχε ανακοινωθεί ότι αναβάλλεται λόγω των πυρκαγιών θα γίνει κανονικά το Σάββατο 21 Αυγούστου, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Μοιρασου το.