Το Ε.Ε.Α. πάντα δίπλα στα μέλη του – Καλύπτει οικονομικά τη συμμετοχή τους στην 85η ΔΕΘ

0

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προσφέρει για 5η χρονιά τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής των μελών του, με δικό τους περίπτερο εντός του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα δώσει και φέτος δυναμικό «παρών» στην 85η ΔΕΘ, η οποία επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με σταθερή παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια και πρώτιστη προτεραιότητά του τη στήριξη της μικρομεσαίες επιχειρηματικότητας, ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, το Επιμελητήριο, προσφέρει – για 5η χρονιά- στα μέλη του τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής, με δικό τους περίπτερo εντός του Περιπτέρου του Ε.Ε.Α..

Επιπλέον, το Ε.Ε.Α. προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα προβολής βίντεο της επιχείρησής τους σε οθόνη που θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ στον χώρο του Επιμελητηρίου.

Η 85η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί στις 11-19 Σεπτεμβρίου, με φυσική παρουσία και τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021 και θα θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις με δεδομένη την πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος.

Η φετινή ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα της Έκθεσης το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της χώρας, με αφορμή και την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Θα φιλοξενήσει αξιόλογες συμμετοχές από όλη τη χώρα με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, στην επιχειρηματικότητα, στην αγρο-διατροφική παραγωγή, αλλά και στην βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία, οι οποίες εν τέλει, θα σηματοδοτήσουν την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας – το μεγάλο ζητούμενο της επόμενης ημέρας.

Μοιρασου το.