ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ KAI ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ

0

Ο Δήμος Διονύσου αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα και ευαισθησία το θέμα περισυλλογής και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων και μεριμνά σταθερά για τη φροντίδα τους με προγράμματα στείρωσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης η Πενταμελής Επιτροπή για τα Αδέσποτα του Δήμου Διονύσου, σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Διονύσου και τους Εθελοντές Αρωγούς Ζώων Αγίου Στεφάνου Αττικής διοργανώνουν την εκδήλωση «Υιοθέτησε και εσύ ένα αδέσποτο», την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρες 11.00 – 17.00, στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα στους φιλόζωους δημότες να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο το οποίο θα τους δοθεί εμβολιασμένο, αποπαρασιτωμένο και εφοδιασμένο με microchip (τσιπαρισμένο). Η υιοθεσία θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή συμφωνητικού υιοθεσίας και με την παράδοση του ζώου από την αρμόδια φιλοζωική στο νέο του σπίτι.

Η Πενταμελής Επιτροπή και οι Φιλοζωικές Οργανώσεις απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους δημότες να έρθουν στην εκδήλωση και να γνωρίσουν, να αγαπήσουν και να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο ζωάκι που θα τους κλέψει την καρδιά.

Το κατάστημα ”PetSpot” (Λ. Κρυονερίου 7 & Ελ. Βενιζέλου 33, Αγ. Στέφανος), χορηγεί για την εκδήλωση 15 κιλά τροφής ”happy dog”, δωροεπιταγές 15% και ταυτότητες κατοικιδίου που θα δωθούν στους νέους ιδιοκτήτες.

Μοιρασου το.