10ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0

Στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη (Εθνικής Αμύνης 27, τηλ. 231331 8592) την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, στις 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η βράβευση μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης οι οποίοι συμμετείχαν στον 10ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης που διοργάνωσε το τμήμα Περιφερειακών Βιβλιοθηκών της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων του Δήμου Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2017.
Η Κριτική επιτροπή αποτελείται από τον Θεόδωρο Καλαμπούκα, ποιητή –πεζογράφο –θεατρικό συγγραφέα, μέλος της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, Γιάννη Τζανή, Διδάκτορα Φιλολογίας, ποιητή – πεζογράφο, πρώην αντιπρόεδρο της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρο του συλλόγου Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ. «Φιλόλογος» και Μελίτα Τόκα – Καραχάλιου, μέλος της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης πτυχιούχο Γαλλικής Φιλολογίας, ποιήτρια- πεζογράφο, μεταφράστρια.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την αρμόδια της διοργάνωσης κα Χ. Κουτρολίκου στο τηλεφωνικό νούμερο 6941 615971
Η παρουσία των μαθητών, γονέων και καθηγητών είναι απαραίτητη.

Μοιρασου το.