Ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Φλώρινας

0

Στην ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Φλώρινας προχώρησε τη Δευτέρα 08 Σεπτεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Συγκεκριμένα ο κ. Δήμαρχος είπε:
«Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, εκλέξαμε το νέο Προεδρείο, όπου εκλέχθηκαν η κ. Όλγα Μούσιου- Μυλωνά ως Πρόεδρος, από το συνδυασμό μας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», ο κ. Μαυρουδής Στέφανος ως Αντιπρόεδρος από το συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον κ. Κωνσταντινίδη και η κ. Σταύρου- Λιθοξοΐδου Κατερίνα ως Γραμματέας από το συνδυασμό «ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», με επικεφαλή τον κ. Αργυριάδη.
Στην Οικονομική επιτροπή εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη από το συνδυασμό μας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», οι κ.κ., Απιδόπουλος Γεώργιος, Αριστείδου Αριστείδης, Καρακόλης Μιχάλης, Λουκάς Δημήτριος και Σερίδης Πέτρος, ως τακτικά μέλη και οι κ.κ. Αλεξιάδης Νικόλαος, Ευαγγέλου Νικόλαος, Τσορμπάρης Σωτήριος ως αναπληρωματικά και από το συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλή τον κ. Κωνσταντινίδη ως τακτικά μέλη οι κ.κ. Ακριτίδης Αλέξανδρος, Καρυπίδης Νικόλαος και Παπασωτηρίου Σταύρος και ως αναπληρωματικά οι κ.κ. Μαρουδής Στέφανος, Ρασάικος Τραϊανός.

Μοιρασου το.