Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τριακόσιοι δέκα εννέα (319) εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν συνολικά στη διήμερη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», εκ των οποίων αιμοδότησαν οι διακόσιοι ογδόντα οκτώ (288) ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Δήμου, την Παρασκευή 27.02.2015 και το Σάββατο 28.02.2015, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη θερμή ανταπόκρισή τους, αλλά και την ανεκτίμητη προσφορά τους.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής στα ΚΔΑΠ Του Δήμου Μεγαρέων έως 04/04/2023
- H Κρήτη αγκάλιασε το Eyeharp – Kατάμεστο το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου
- Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για το μεγάλο Μεσολογγίτη πολιτικό που σφράγισε με το πολυδιάστατο έργο του τη σύγχρονη ελληνική ιστορία
- Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Διανομή ΤΕΒΑ 03 & 04/04/2023 Σημείο Διανομής: Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO, ΣΕΡΡΕΣ
- 5ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
- Ανοιχτή πρόσκληση δηλώσεων συμμετοχής στις εκδηλώσεις της 6ης Ανθοέκθεσης Σκύδρας
- Το πρώτο παθητικό νηπιαγωγείο κατασκευάζεται στα Τρίκαλα
- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ”