Ευχές στους μικρούς μαθητές από τον Δήμαρχο Αχαρνών

0

 

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός βρέθηκε κοντά στους μικρούς μαθητές στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ο κ. Κασσαβός επισκέφθηκε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, – το 2ο, το 18ο και το 26ο – 29ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, το 2ο Γυμνάσιο Αχαρνών, το 7ο Λύκειο Αχαρνών, και το 1ο ΕΠΑΛ-, για να ευχηθεί Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Δύναμη στους μαθητές, τους Εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών.

Με την επιλογή των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στην εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς και τους μαθητές.

Στο περιθώριο των επισκέψεών του, ο κ. Κασσαβός συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, αλλά και τους γονείς των μικρών παιδιών και μοιράστηκε μαζί τους την αγωνία τους να πάνε όλα καλά στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών απευθυνόμενος στους μικρούς μαθητές τόνισε: «Αυτά είναι τα ωραιότερα χρόνια της ζωής σας. Στο σχολείο θα χτίσετε φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή. Τώρα, βάζετε τις βάσεις για την μετέπειτα εξέλιξή σας. Είναι στο χέρι σας να πετύχετε τους στόχους σας». Κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του, υπογράμμισε ότι: «Η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας, αποτελεί πρώτη προτεραιότητά μας. Προέχει η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών μας στα σχολεία. Για το λόγο αυτό, κινητοποιηθήκαμε εγκαίρως ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στον αγιασμό των σχολείων. Στόχος όλων μας να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα καθαρό, λειτουργικό και ασφαλές σχολείο».

 

Μοιρασου το.