Η Αγία Παρασκευή τίμησε και φέτος με λαμπρότητα την μνήμη της Πολιούχου και Προστάτιδας της

0

Συμπολίτες μας όλων των ηλικιών έδωσαν το «παρών» και συμμετείχαν με κατάνυξη και συγκίνηση στον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Αττικής και στην Λιτάνευση του ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Παρασκευής, την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014.

Ακολούθησε η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση – συναυλία στην πλατεία Κοντοπεύκου, «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», την οποία διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Μουσικό σχήμα με επικεφαλής τον καταξιωμένο ερμηνευτή κ. Γιώργο Υδραίο, συντρόφευσε με τον καλύτερο τρόπο και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους που ενώθηκαν σε μία όμορφη και ζεστή παρέα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τραγούδι, χορό και κεράσματα μεζέδες και κρασί που προσέφερε ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση και καλό καλοκαίρι. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων ,Αντιδήμαρχοι ,Πρόεδροι των ΝΠΔΔ, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων.

 

Μοιρασου το.