«Ιστορία του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου» από τον Σαράντο Ι. Καργάκο.

0

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη παρουσίαση των δύο πρώτων τόμων της 4τομης εργασίας του Ιστορικού κου Σαράντου Ι. Καργάκου «Ιστορία του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου» στην αίθουσα «Ι.Καποδίστριας» της Δ.Κ. Πεντέλης.
Ο Δήμαρχος χαιρέτησε την έκδοση δίνοντας συγχαρητήρια στον Συγγραφέα για το πολυσύνθετο ταλέντο του τονίζοντας πως ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια του Α΄ και παραμένει στην Ιστορία ως ο μεγαλύτερος και πιο «ανθρωποφθόρος» πόλεμος.
Για το βιβλίο και τον Συγγραφέα μίλησαν επίσης ο παλαιός μαθητής του Συγγραφέα και Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κος Κανέλλος Γεωργόπουλος, ο Στρατηγός ε.α. κος Παναγιώτης Ζάρας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης κος Νίκος Καμπέρης.
Στην παρουσίαση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κος Βλάσης Σιώμος, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Μιχάλης Κολιός, η Δημοτική Σύμβουλος κα Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Απόστολος Φραντζής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Μοιρασου το.