Σε 24ωρη επιφυλακή συνεχίζει να βρίσκεται η Περιφέρεια Κρήτης για
την αντιμετώπιση του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες το νησί. Με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης, των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και το συντονισμό της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης παρεμβαίνει, όπου απαιτείται, ο διαθέσιμος μηχανισμός για τον εκχιονισμό των περιοχών που έχουν πληγεί από την έντονη χιονόπτωση με στόχο να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο του νησιού. Μάλιστα, λόγω των μεγάλων χιονοπτώσεων στο Οροπέδιο Λασιθίου, στην περιοχή μεταβαίνει τώρα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κακουδάκη, όπου για την αντιμετώπιση της κατάστασης θα έχουν συνεργασία με τον δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη, τις συναρμόδιες υπηρεσίες, για το έργο του εκχιονισμού.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η ομάδα εθελοντών του «Χαμόγελου του Παιδιού»
- Ξεκίνησαν τα πρώτα φορτηγά της Περιφέρειας Αττικής με βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
- Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024
- Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
- Εκδήλωση τιμής και μνήμης στα Αμιρά της Βιάννου για την 80η επέτειο του Ολοκαυτώματος-καταστροφής των χωριών της Βιάννου και της Ιεράπετρας.
- Μήνυμα του Δημάρχου, Κώστα Λύρου για τη νέα σχολική χρονιά
- Υγειονομική «ασπίδα» στα Τρίκαλα από Ειδική Ομάδα Συντονισμού που δημιούργησαν οι φορείς
- Σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας: Τί προβλέπει ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του Υπ. Υγείας – Οδηγίες προστασίας μετά από πλημμύρα