Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δωρίδος ανταποκρινόμενη στο πάγιο αίτημα των κατοίκων της Νοτιοδυτικής Δωρίδας για κλασικές τραπεζικές συναλλαγές (αναλήψεις, καταθέσεις, κλπ) κοντά στον τόπο τους, ώστε να μην αναγκάζονται να καταφεύγουν στη γειτονική Ναύπακτο, έκανε όλες τις απαραίτητες επαφές με την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς για την ικανοποίηση του αιτήματος, προσφέροντας επίσης και τον απαραίτητο χώρο σε δημοτικό κτίριο, στο πιο κεντρικό σημείο του Ευπαλίου.
Η Τράπεζα Πειραιώς τοποθέτησε, και ήδη λειτουργεί το Αυτόματο Μηχάνημα Τραπεζικών Συναλλαγών (ΑΤΜ) στην κεντρική πλατεία του Ευπαλίου, δίπλα στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Αλλαγή ημερομηνίας λαϊκής αγοράς Σκύδρας λόγω της επετείου 25ης Μαρτίου
- Έκφραση Αλληλεγγύης μέσα από την Τέχνη
- ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ “3ου ΠΑΜΒΟΙΩΤΙΚΟΥ ΦΕΤΣΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ”
- ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΔΙΣΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΓΙΑ SMART ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ PROJECT ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
- Πρόσκληση στο εργαστήρι υφαντικής για επιμορφωτές ΑμεΑ με την εκπαιδεύτρια υφαντικής και πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνικής Υφαντικής Τέχνης ΗΛΑΚΑΤΕΙΑΙ κα.Μαρία Σγουρού.
- Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας
- Το εμβληματικό έργο του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Ε. Μπουρνούς
- Εκδήλωση του Δήμου Βοΐου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου