Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων παρουσιάζει το πρόγραμμα των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων:
8/8/2014: Ώρα 09:00 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Συλλόγου Φιλοπροόδων, θεατρική παράσταση με τίτλο: IΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ με τέσσερις κωμωδίες Ειρήνη, Αχαρνές, Πλούτος και Όρνιθες. Με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος σήμερα, γίνονται πιο επίκαιρες παρά ποτέ και οι στόχοι του μεγάλου ποιητή, κατανοητοί και ξεκάθαροι. Είσοδος ελεύθερη.
11/8/2014: Ώρα 09:00 μ.μ. στη κεντρική πλατεία Κρεστένων, παρουσίαση παραδοσιακών χωρών από τα χορευτικά του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου, της Τ.Κ. Καλλικώμου και της Δημοτικής Κοινότητας Κρεστένων.
12/8/2014: Ώρα 09:00 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Συλλόγου Φιλοπροόδων, συναυλία με τον Βασίλη Πάτσιο και το Θάνο Ολύμπιο, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Είσοδος Ελεύθερη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
- Σεμινάριο εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του δήμου Αλεξανδρούπολης
- Το Pindos Historic Rally ξεκίνησε το 2020 με στόχο όχι μόνο να αναδείξει την ομορφιά της Πίνδου αλλά και να γίνει ο πλέον απαιτητικός αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα
- Δήμος Βοΐου: Επίλυση του χρόνιου προβλήματος της ανάπλασης της περιοχής «Μπούνος» στη Σιάτιστα, προϋπολογισμού 426.000,00 ευρώ.
- Ένταξη του έργου «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων στους οικισμούς Βόνης και Αποστόλων και σύνδεση τους με το υφιστάμενο δίκτυο» στο «ΠΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ 2021-2025»
- Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2023 – Εκδήλωση: “Πράσινο ΔιΜΙΝ”
- Συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης
- Ο Δήμος Δελφών εξασφαλίζει χώρο προσωρινής φιλοξενίας για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών
- Ο δήμος τίμησε τα θύματα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού