ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

0

Θέματα κοινωνικών παρεμβάσεων και ενεργειών στις Τοπικές Κοινότητες και στα Διαμερίσματα του Δήμου Ηρακλείου, εξετάστηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι στη Λότζια, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Αθηνά Σπανάκη και στελέχη της υπηρεσίας, με τους προέδρους κοινοτήτων και διαμερισμάτων.

Η αντιδήμαρχος ζήτησε τη συνεργασία όλων ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες και ειδικότερα οι οικονομικά ευπαθείς, τονίζοντας πως «κοινωνική πολιτική δεν γίνεται από ένα άτομο, αλλά απαιτείται συνεργασία, ομαδική στήριξη και δουλειά απ’ όλους».

Στάθηκε στην ανάγκη ενημέρωσης της κοινωνικής υπηρεσίας για καλύτερο συντονισμό προκειμένου να προκύπτει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, ενώ σημείωσε ότι θα ακολουθήσουν επισκέψεις στις κοινότητες και στα διαμερίσματα του Δήμου, όπου θα εξεταστούν από κοντά τα ζητήματα που υπάρχουν.

Οι πρόεδροι των κοινοτήτων και των διαμερισμάτων έθεσαν στη συζήτηση προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία καταγράφηκαν με σκοπό να δρομολογηθούν λύσεις.

Μοιρασου το.