ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015

0

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει πάντα με τον Αγιασμό που σηματοδοτεί τη θεία φώτιση και την αισιοδοξία ότι τα παιδιά μας θα βάλουν στέρεες βάσεις γνώσης στη ζωή τους. Οι μαθήτριες και οι μαθητές του δήμου Βόλβης, αποτελούν το εφαλτήριο από το οποίο ελπίζουμε ότι θα οικοδομηθεί μια καλύτερη κοινωνία.

Προτεραιότητα της δημοτικής μας αρχής θα εξακολουθήσει να είναι η συνεχής προσπάθεια να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον και τις ιδανικότερες συνθήκες, μέσα στις οποίες θα φοιτούν όλοι οι μαθητές.

Όπως αποδείξαμε και τα προηγούμενα χρόνια, θα είμαστε διαρκώς παρόντες δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων-κηδεμόνων και οι σχολικές επιτροπές με τους δημοτικούς υπαλλήλους, ώστε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων.

Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, αλλά και τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις του ελληνικού κράτους, που δυσχεραίνουν την άμεση αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, οι σχολικές εγκαταστάσεις του δήμου Βόλβης θα αποτελούν πρώτιστο μέλημα και δικό μου και της νέας δημοτικής αρχής. Παράλληλα, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και την εκπαιδευτική κοινότητα, θα εξετάσουμε και το ενδεχόμενο δημιουργίας νέων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, σχετιζόμενες με το περιβάλλον, την ιστορία του τόπου μας, κ.ά..

Εύχομαι στους μαθητές μια δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη γνώση και όμορφες στιγμές.

Εύχομαι σε γονείς και κηδεμόνες καλή δύναμη και την ικανοποίηση να χαίρονται με την πρόοδο των παιδιών τους.

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς να φέρουν σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο το λειτούργημα που επιτελούν, διαπαιδαγωγώντας και διαπλάθοντας τους δημιουργικούς πολίτες του αύριο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΛΙΑΜΑΣ

Μοιρασου το.