Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης

0

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης, παρουσία του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.
Η Εκδήλωση πλαισιώθηκε με τραγούδια και χορούς από την Χορωδία του ΚΑΠΗ και τα Χορευτικά της τμήματα, Λάτιν και Παραδοσιακών Χωρών αντίστοιχα.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπεύθυνο του ΚΑΠΗ κ. Νικόλαο Οικονομίδη και τους συντελεστές της όμορφης εκδήλωσης, συνομίλησε με τα μέλη του ΚΑΠΗ και αντάλλαξε ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Επίσης επεσήμανε το σπουδαίο έργο που εκτελείται στους Χώρους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης κ. Ελευθέριος Κιτσούλης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Μιχάλης Κολιός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος-Πρόεδρος Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Γεώργιος Μουαμελετζής, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Νέας Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Απόστολος Φραντζής και Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Νίκος Τόλιος και τα μέλη του ΟΚΠΑ κ.κ. Ελένη Γκρέτσα, Άννα Βασιλείου και Μαρία Πυλαρινού-Ζίγρα.

Μοιρασου το.