Όλγα: Να μπουν κι άλλες περιφέρειες στο παιχνίδι του τουρισμού

0

Με τους επικεφαλής της ταξιδιωτικής εταιρείας TUI και την αρμόδια υπουργό Τουρισμού, ‘Ολγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαρας.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ από την εταιρεία TUI o διευθύνων σύμβουλος Peter Long χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τόνισε ότι «αυτό που εχει πετύχει η κυβέρνηση με την πολιτική σταθερότητα είναι πολύ σημαντικό καθώς υπάρχει πολύ δυνατή και θετική οικονομική πορεία, κάτι που είναι ιδιαιτέρως καλό για τον τουρισμό».
Επίσης, ανέφερε ότι ήταν πολύ δυνατή η φετινή χρόνια και πως ο αριθμός των πελατών της TUI, που φέτος ήρθε στην Ελλαδα, αυξήθηκε κατά 10%. «’Εχουμε πολύ καλή και δυνατή σχέση συνεργασίας με την υπουργό σας και βλέπουμε δυνατότητες να την εξελίξουμε περαιτέρω. Ελπίζουμε να αυξήσουμε των αριθμό των πελατών παλι κατα 10% και την επόμενη χρόνια» πρόσθεσε.

Η υπουργός Τουρισμού, ‘Ολγα Κεφαλογιάννη, δήλωσε ότι η μεγάλη επιτυχία του ελληνικού τουρισμού έχει βασιστεί σε συνεργασίες με μεγάλους τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού.

«Μας ενδιαφέρει να συνεχίσει η αυξητική πορεία και το 2015, όπως είχαμε και το 13-14. Να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο και να δώσουμε και σε άλλες περιφέρειες της χώρας να μπουν στο “παιχνίδι” του τουρισμού και να δώσουμε τη δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να εχουν περισσότερα οφέλη απο τον τουρισμό» τόνισε η κ. Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε: «γι αυτό συζητάμε η συνεργασία μας να εμπλουτιστεί και με αλλα προϊόντα και ευκαιρίες, οι οποίες θα δώσουν περισσότερες δυνατότητες για απασχόληση στους Έλληνες».

Πηγή: www.ysterografa.gr

Μοιρασου το.